Biblioteca Virtuală de Sociologie, de http://www.bibliotecadesociologie.ro/ este licenţiată printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Fără Modificări 3.0 România.

Conținutul site-ului Biblioteca Virtuală de Sociologie poate fi utilizat prin copiere, distribuire sau transmitere respectând următorii termeni:

 1. Necomercial: nu utilizaţi în scop comercial conţinutul. Pentru utilizare comercială contactaţi reprezentanții la adresa contact@bibliotecadesociologie.ro.
 2. Atribuire: trebuie să atribuiți opera în maniera specificată de autor sau licenţiator (dar sub nici o formă care ar sugera faptul că Biblioteca Virtuală de Sociologie ar susţine sau ar aproba folosirea de către dvs. a operei)
 3. Fără Opere Derivate — Nu puteţi altera, transforma sau construi de la aceste materiale.
 4. Termenii de utilizare au jurisdicţie națională.

Înţelegând că:

 • Renunţare — Dacă obţineți permisiunea din partea Bibliotecii Virtuale de Sociologie, se poate renunţa la oricare dintre condiţiile de mai sus.
 • Domeniul Public — Atunci când conținutul sau orice element al acestuia este domeniu public supus unei legi, acest statut nu este afectat de această licență.
 • Alte drepturi — În niciun fel vreunul din următoarele drepturi nu este afectat de licenţă:
  • Utilizarea corectă, dreptul de utilizare onestă sau alte excepții sau limitări aplicabile drepturilor de autor;
  • Drepturile morale ale autorului;
  • Drepturile pe care alte persoane le au în această operă sau în felul cum opera este folosită cum ar fi dreptul de publicitate sau la viaţă privată.

Notă — Pentru orice reutilizare sau distribuţie, trebuie să prezentaţi clar celorlalţi termenii licenţei pentru aceste materiale. Cel mai bun mod de a-l face este de a pune un link către această pagină web.